Søg i vores digitale viden
Tilmeld dig museets nyhedsbrev, og hold dig opdateret om museets aktiviteter.
Tilmeld dig her:
Her er du:

Børnemuseet Muserum

Et helt nyt, spændende og anderledes kulturtilbud til børnefamilier, daginstitutioner og skoler i Roskilde kan opleves på Roskilde Museum fra lørdag d. 18 januar 2014.
  
Børnemuseet Muserum tilbyder sansestimulerende museumsrum, der er målrettet børn med særligt fokus på de 0-7 årige. Muserum søger at fremme vore yngste borgeres viden om kunst, historie og deres samtid. Muserum giver børnene redskaber til at forstå de udtryk, der omgiver dem, og lyst til selv at udtrykke sig kreativt. Som læringsrum vil muserum opmuntre til selvstændig tænkning og lyst til læring. Kvaliteter der kendetegner den pædagogiske tilgang til børn i Danmark.
 
Muserum er frirum for børns egen legekultur. Rum hvor børn får frihed til at opleve æstetisk på egen hånd. Et sted med så trygge rammer at voksne, der besøger udstillingen med børn, kan slappe af og nyde oplevelsen sammen med deres børn på en ligeværdig måde.
 
Muserum består af et sansestimulerende museumsrum, der stimulerer de besøgende børns mange intelligenser  ved at give mulighed for både at se, røre, høre og lugte/smage det udstillede. Da Muserum er sanserum, kan selv børn under to år få en stor oplevelse ud af at besøge dem med deres voksne.
  
Børnemuseet Muserum bestyres af:
Børnemuseet Muserum er stiftet af Anna Zieler, kulturformidler med speciale i børnekultur og Marie Abel Hesse, pædagogisk antropolog med speciale i museumsrum for børn og unge.
 
Anna og Marie vil stå for muserums mange aktiviteter og tilbud. 
 
For kontakt se under praktisk info. 
 
Læs mere:
 
 

Praktisk info

Adresse:
Roskilde Museum
Sankt Ols Gade 18
4000 Roskilde
 
Kontakt:
Anna Zieler 
Mobil: 4631 6525
 
Marie Abel Hesse
Mobil: 4631 6511
 
Mail: 
 
Hjemmeside: