Museet indsamler ting og fortællinger fra Roskilde under den Kolde Krig – kom og del din historie. Følg med på roskildemuseum.dk, hvor vi i løbet af foråret vil komme nærmere ind på de praktiske detaljer.

15. maj kl. 19-21
Gratis for alle
Roskilde Museum, Skt. Ols Stræde 3

Mellem Kreml og Coca-Cola – nedslag i den Kolde Krigs historie
Roskilde Museum sætter spot på en af de største og mest komplicerede internationale konflikter i nyere tid med et arrangementsprogram om den Kolde Krig. Vi slår ned på hvert årti i den Kolde Krigs historie og markerer de vigtigste mærke-år. Her er plads til både de små historier fra hverdagen og de store, politiske konflikter. Til vores historier – og til jeres historier.

VI SYNGER FORÅRET IND

VI SYNGER FORÅRET IND

MORGENSANG PÅ ROSKILDE MUSEUM

k

Der er forår i luften og mulighed for at få rystet støvet at stemmebåndene, når Roskilde Museum synger foråret ind med endnu en gang morgensang.

Pianist og sanger Micael Lindberg styrer slagets gang ved tangenterne og museet bidrager med korte oplæg om sangene, deres tid og historie. Der er som sædvanligt rig mulighed for selv at ønske sange. I fællesskabets ånd må man være indstillet på at dele sangbog med sin sidemand eller -kvinde.

Medbring gerne egen højskolesangbog.

g

29. marts kl. 9-11
25 kr. Billetter købes på billetto.dk eller i Roskilde Museums butik. Begrænset antal billetter.

Billetprisen er inkl. en lille servering tilpasset arrangementets tema.

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde

d.23-3-2019