På Roskilde Museum skruer vi tiden tilbage til 1960’erne og inviterer til astronautskole i skolernes vinterferie. I år er det nemlig 50 år siden det første menneske satte sin fod på Månen. Det skete i 1969, da den amerikanske astronaut Neil Armstrong tog et lille skridt, som skulle vise sig at være et kæmpe skridt for menneskeheden. Det var en ærgrelse for russerne i det gamle Sovjet, som havde håbet på at komme først.

Skoleskemaet er spækket med fag, der er af allerstørste vigtighed for astronaut-spirer. I idrætstimen gælder det om at komme først i det store rumkapløb, i hjemkundskab er der astronautmad på menuen og i historietimen er der kold krig på programmet. Der er også et top-hemmeligt fag på skoleskemaet. Mere kan vi ikke afsløre nu! Oplev det og meget andet, når vores dygtige astronautlærere tager imod og guider børn og deres voksne gennem alle tiders rumrejse.

11.-15. februar og 18.-22. februar. Alle dage kl. 10-14
Gratis for børn
Roskilde Museum, Skt. Ols Stræde 3

VI SYNGER FORÅRET IND

VI SYNGER FORÅRET IND

MORGENSANG PÅ ROSKILDE MUSEUM

k

Der er forår i luften og mulighed for at få rystet støvet at stemmebåndene, når Roskilde Museum synger foråret ind med endnu en gang morgensang.

Pianist og sanger Micael Lindberg styrer slagets gang ved tangenterne og museet bidrager med korte oplæg om sangene, deres tid og historie. Der er som sædvanligt rig mulighed for selv at ønske sange. I fællesskabets ånd må man være indstillet på at dele sangbog med sin sidemand eller -kvinde.

Medbring gerne egen højskolesangbog.

g

29. marts kl. 9-11
25 kr. Billetter købes på billetto.dk eller i Roskilde Museums butik. Begrænset antal billetter.

Billetprisen er inkl. en lille servering tilpasset arrangementets tema.

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde

d.23-3-2019